Boek Bedrijfsfilms maken

Recensies en reviews

Dick Brouwer

Ik heb uw boek over het maken van bedrijfsfilms in één adem uitgelezen. Zo duidelijk en ter zake maar ook met veel tips ter verbetering van de product filmpjes die ik maak voor mijn ex werkgever.Hartelijk dank.

Bart de Mooij, VideoConcept

Ik heb, toen ik hoorde over uw boek, inderdaad direct ingeschreven. Na ontvangst ben ik er vrijwel gelijk in begonnen en het boek staat inmiddels gelezen in de boekenkast in m'n montagestudio. Fijn boek en prima naslagwerk. Alles wordt helder geformuleerd en duidelijk geïllustreerd, een leerzaam en overzichtelijk boek. Duidelijk door iemand geschreven die al even meedraait. Als oprichter van videoproductiebedrijf VideoConcept in Leiden onderwijs ik mijzelf constant. Naast opleiding en veel praktijk is dit boek absoluut een welkome bijdrage!

NBD Biblion

...de vele practische tips maken het een must voor zowel de beginnende als gevorderde bedrijfsfilmer.

Recensent: J. Hodenius

Richard Kok, R & R media en advies

Uitgebreid, praktisch en vakkundig.

Frans Pol, FP Video

Ik denk voor beginnende cameramensen die een eigen bedrijf willen gaan starten, dat dit een goed educatief leerboek kan zijn. Het boek geeft veel informatie en ook de juiste informatie. Ik ben dus dik tevreden!

Reike Podt-Langkamp

Of het boek aan mijn verwachtingen voldoet? 

Ja hoor. Zelfs boven verwachting. Ik heb nog maar enkele hoofdstukken echt gelezen maar ik weet dat dit goed zal dienen als naslagwerk. 

Harold Schroijen, amateurfotograaf

Ik vind het een prachtig boek. Mooi en duidelijk verwoord en ik heb er ook goede tips uit kunnen halen die bruikbaar zijn voor mijn fotografie. Erg goed gedaan.

 

Willem Sterken, beginnend bedrijfsfilmproducent

Zojuist heb ik uw boek verslonden. Het maken van bedrijfsfilms is een voor mij nieuwe tak van sport die ik heel graag wil gaan uitoefenen, ik heb al heel veel films gemaakt en van mijn hobby mijn beroep maken lijkt me fantastisch. Eigenlijk wil ik u middels deze korte mail bedanken voor uw inspirerende boek het heeft me de duw in de richting gegeven waardoor ik de stap durf te gaan maken. Dank voor alle tips en inspirerende verhalen. 

Joep Kock, Bureau Beeldvorming

Hay Stevens heeft een uitstekend boek geschreven over dit onderwerp. Het vertelt vanaf nulniveau hoe de lezer het best kan beginnen en raakt alle facetten aan. Het begint met de keus van de basisuitrusting (camera en overige apparatuur) en gaat dan over naar de 'Productie' (scenario, opnamen maken en montage) en 'Techniek' dat naast de voor fotografen en retailers bekende onderwerpen ook info over grip, geluid en montagetechniek bevat. Het aardige van dit boek is in mijn ogen dat het laat zien hoe iemand, die zich in dit onderwerp wil bekwamen, de eerste schreden kan zetten zonder direct tot over zijn oren in de investeringen te zitten. Ook geeft Stevens - zelf ooit reclame- en industriefotograaf - veel practische tips over zaken die een maker van bedrijfsfilms tegen het lijf kan lopen. Het laagdrempelige boek telt ruim 300 pagina's en is rijk geïllustreerd (220 foto's, illustraties en stills uit videoproducties). Het boek bevat veel wetenswaardigheden voor iedereen die op dit gebied actief is of wil worden en is zijn geld dubbel en dwars waard.

(Je vindt Joep Kock onder deze link: Bureau Beeldvorming)

Patrick van der Stoop, Pasto-entertainment

Hay, vorige week je boek ontvangen, en ben erg onder de indruk. Ik ben al druk aan het lezen en merk dat ik al aardig wat eigenschappen beheers, maar er toch ook nog een hoop handige tips in staan.

Antos Zimmermann, AZMediaFactory

Een geslaagde bedrijfsfilm maken is een vak apart. Kijkend naar de inhoudsopgave van het boek, zie ik tal van onderwerpen, die mijn interesse wekken. In het bijzonder ben ik geïnteresseerd in het maken van een aantrekkelijk en interessant verhaal voor de kijker. Ik kijk met veel plezier uit naar de publicatie van het boek.

Jan Hendriks, gevorderde filmamateur

Ik denk dat het voor de beginnende bedrijfsfilmer geen leesboek maar een handboek zal zijn. Maar ook de gevorderde bedrijfsfilmer zal zeker nog wat goede ideeën tegenkomen. Verder denk ik dat het een uitstekend boek is voor filmclubs of leden daarvan die hun werk willen verbeteren.

Roel Vossen, Roel Vossen Audio Visuals

Hoewel het boek nog niet in mijn bezit is, denk ik dat dit een waardevolle aanvulling op mijn parate kennis inzake het AV-vak kan zijn. De inkijkpagina's zijn in ieder geval veelbelovend. Mijn interesse gaat met name uit naar het scenario gedeelte. Mooi initiatief!

Patrick van der Stoop, Pasto-entertainment

Ik heb besloten dit boek te kopen omdat ik verwacht dat er veel handige tips in staan en gezien de ervaring van de schrijver er veel van hoop te leren. Zelf maak ik ook bedrijfs- en productfilms en weet dat tips van collega’s altijd heel erg gewaardeerd worden.

 

 


 

slot deposit pulsa mudah menang jos55